Webshop

Vi har ett tag kollat på nya klubbkläder och har nu skrivit under ett samarbete med Craft! Webbshop med överdragskläder, träningskläder, väskor och vissa tävlingskläder är nu öppet!

Här hittar ni webshopen som vi har i samarbete med Intersport:
Webbshop kläder

De nya kläderna kommer att gälla helt från och med inomhussäsongen. Dock blir det en övergångsperiod så det kommer till en början vara okej att fortsatt tävla i den gamla kollektionen, bortsett från våra aktiva som tävlar på senior-SM nivå. Är man nyfiken på passformen så går det utmärkt att åka till Intersport vid köpcentrum 421. På deras teamavdelning i butiken finns de flesta kläder (inte kanske med rätt färg eller Ullevi tryck men rätt modell) att testa.

 


Här är några av kläderna i den nya kollektionen, kolla in webbshopen för hela kollektionen!

Överdragskläder, träningskläder, väskor och vissa tävlingskläder kommer gå att beställa direkt på webbshopen och få hemskickade på ca 1 vecka. Vi håller också på att ta fram en tävlingskollektion i samarbete med Craft där det kommer finnas linne, top och T-shirt. De kläderna kommer vara beställningsvaror där leveransen är något längre. Ni som vet med er att ni kommer tävla på senior SM-nivå under inomhussäsongen eller tror er kommer vilja ha tävlingskollektionen (t.ex. linne, top och heldräkt) kan avvakta med att beställa just dessa grejer då det kommer inom kort.


Både regnjackor och olika typer av väskor finns med, kika in vad mer som finns på webbshopen!

Vi har fortfarande ett litet lager med den gamla klädkollektionen kvar på kansliet. Vi säljer därför ut samtliga kläder där (+ kläder från tidigare kollektioner) för mellan 50-150 kr. Det är perfekt att ha som träningskläder. Prislistan är som följer:

Överdragskläder – 150 kr
Väskor – 50 kr
T-shirts, linnen, toppar – 100 kr
Zip och hoodie – 150 kr
Heldräkt – 150 kr
Äldre kollektioner – Allt 50 kr

Hör av er till Oskar (IK Vikingen) om ni är intresserade eller kika förbi kansliet.

ARRANGEMANG

med Utby IK som huvud- eller delansvarig